TRIPLE HELIX ENGAGEMENT (UNIVERSITY-GOVERNMENT-INDUSTRY) | Centre of Industry Relations and Networks (CiRNeT)
» NEWS » TRIPLE HELIX ENGAGEMENT (UNIVERSITY-GOVERNMENT-INDUSTRY)

TRIPLE HELIX ENGAGEMENT (UNIVERSITY-GOVERNMENT-INDUSTRY)

Timbalan Pengarah Cirnet, Prof. Dr. Cheah Yoke Kqueen telah menyampaikan taklimat serta perkongsian berkaitan kerjaya dalam bidang Sains Biomedikal dan Biasiswa Global Korea. 'Program Melangkah ke Alam Pekerjaaan' - telah dianjurkan oleh Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM untuk pelajar-pelajar Tahun Akhir Program Sains Biomedic UPM.

Hadir ke majlis tersebut adalah  Mr. Saravankumar daripada  Bahagian Sains Kesihatan Bersekutu, Kementerian Kesihatan Malaysia yang berkongsi tentang Allied Health Profession Act 774. Turut hadir adalah Mr. Calvin daripada DNA Laboratories Sdn Bhduntuk perkongsian berkaitan dunia pekerjaan.

Date of Input: 27/05/2019 | Updated: 28/05/2019 | syam

03 - 9769 1193