IDiLS: Industry Expert Sharing Session- Are You Prepared? | Centre for Industrial Relation and Network (CiRNeT)
» NEWS » iDiLS: Industry Expert Sharing Session- Are You Prepared?

iDiLS: Industry Expert Sharing Session- Are You Prepared?

14 oktober, Serdang - Siri perkongsian dari pakar industri (iDILS) ini merupakan program kolaborasi antara CiRNeT UPM bersama rakan industri, ChangeDynamics Consulting dalam membantu mahasiswa terutama dari Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM dalam memberi pemahaman dan persediaan ke alam kerjaya yang telah dilaksanakan pada 14 Oktober 2021. Tujuan webinar ini juga bagi mempersiapkan diri mahasiswa dengan ilmu dan kefahaman mengenai kemahiran insaniah (soft skills); serta meningkatkan kebolehpasaran graduan dalam bidang kerjaya. Penceramah jemputan ialah Puan Leong Sook Fun, Pengarah Urusan Bayer Co. (M) Sdn Bhd.

Date of Input: 18/02/2022 | Updated: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

Centre for Industrial Relation and Network (CiRNeT)
SXEcHAF~