Potensi Kerjasama UPM, MPKJ Dalam Cadangan Projek Kompos Sisa Laman Di Country Height, Kajang | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Potensi kerjasama UPM, MPKJ dalam cadangan projek kompos sisa laman di Country Height, Kajang

6 Oktober, Kajang - Sesi perbincangan bersama Majlis Perbandaran Kajang (MPKJ) bagi melihat potensi kerjasama dalam perancangan projek kompos sisa laman di Country Height, Kajang. Perbincangan yang diadakan pada 6 Oktober 2021 tersebut merangkumi potensi projek kepada pihak industri, promosi kepakaran UPM serta permohonan dana dalam pelaksanaan projek ini. Turut serta ialah Dr. Muhammad Heikal, Fakulti Kejuruteraan UPM.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbTA1~