Pengiktirafan UPM Sebagai Rakan Strategik Oleh Kumpulan PKT Logistics Sempena Ulang Tahun Ke-50 | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Pengiktirafan UPM sebagai Rakan Strategik oleh Kumpulan PKT Logistics Sempena Ulang Tahun ke-50

1 Mac 2024, Petaling Jaya - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi beberapa PTJ UPM termasuk Centre for Industry Relations and Networks-CiRNeT telah menerima jemputan istimewa daripada PKT Logistics Group untuk menyertai sambutan ulang tahun yang ke-50 bagi syarikat tersebut.

Dalam acara yang berlangsung, UPM turut dianugerahkan pengiktirafan sebagai rakan strategik oleh PKT Logistics Group. Pengiktirafan ini diberikan sebagai penghargaan kepada UPM atas kerjasama yang kukuh dan berkesan yang telah terjalin antara kedua-dua entiti. Sebagai rakan strategik, UPM telah aktif terlibat dalam pelbagai aktiviti bersama PKT Logistics, termasuk program latihan, penyelidikan bersama, dan inisiatif komuniti.

Kerjasama ini telah memberi manfaat yang signifikan kepada kedua-dua pihak, memperluas jaringan serta menyumbang kepada pembangunan dan peningkatan prestasi dalam bidang masing-masing. Ini merupakan satu lagi langkah positif dalam hubungan yang berkekalan antara UPM dan PKT Logistics, serta menyerlahkan peranan penting universiti dalam pembangunan industri dan komuniti tempatan.

Tarikh Input: 08/03/2024 | Kemaskini: 08/03/2024 | zaidi_tajuddin

SXEbRAo~