Perbincangan Berkenaan Program Short Courses Bersama Henan University Dengan Fakulti Rekabentuk Dan Senibina | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Perbincangan berkenaan Program Short Courses bersama Henan University dengan Fakulti Rekabentuk dan Senibina

6 Ogos, Serdang - Perbincangan ini telah diadakan pada 6 Ogos 2021 dan melibatkan kerjasama FRSB dengan Henan Universiti dalam merangka kursus jangka pendek kepada pelajar Universiti Henan. Jangka masa adalah enam (6) bulan sehingga satu (1) tahun. Kos akan ditanggung oleh Henan Universiti. Antara perkara lain yang dibincangkan ialah MOU atau MOA bagi memudahkan Kerjasama kedua belah pihak dalam merancang program sekaligus memudahkan urusan pertukaran pelajar di antara Universiti Putra Malaysia dan Henan Universiti.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbSAc~