Peluang Kerjasama Antara UPM Bersama RPK Bio Resources (Coop Centre Rom Yen Pen Suk TM. Co Ltd) | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Peluang kerjasama antara UPM bersama RPK Bio Resources (Coop Centre Rom Yen Pen Suk TM. Co Ltd)

16 Mac 2022, Serdang - Perbincangan antara Centre for Industry Relations and Networks-CiRNeT bersama RPK Bio Resources (Coop Centre Rom Yen Pen Suk TM. Co Ltd) yang dilaksanakan pada 16 Mac 2022 memfokuskan hasrat kerjasama dalam penyelidikan pengujian produk dalam projek pertanian UPM serta penyelidikan menambahbaik kualiti produk dengan PTJ UPM relevan antaranya Institute of Tropical Agriculture & Food Security - ITAFoS, UPM, Institute of Nanoscience and Nanotechnology - ION2 dan Pusat Pertanian Putra. Dalam pada itu, hasrat kerjasama ini turut dipanjangkan kepada cadangan pengikatan MoU kepada kedua pihak.

Tarikh Input: 18/06/2022 | Kemaskini: 18/06/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbQAW~