Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@PTJ Kepada Syarikat ARTE AXIS Design Group Bersama Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing) | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@PTJ kepada Syarikat ARTE AXIS Design Group bersama Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing)

22 Disember, Serdang - Majlis Penyerahan Surat Lantikan CEO@PTJ bagi Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia (MyAgeing™) telah diadakan pada 22 Disember 2021 di MyAgeing™ kepada Ts. Hj. Syamsul Arman Yap dari Arte Axis Design Group. Majlis turut dihadiri Pengarah CiRNeT UPM, Managing Director/Prinsipal Arte Axis Design Group, Ar. Datuk Saiful Anuar Abdul Aziz, Pengarah MyAgeing™, Timbalan Pengarah MyAgeing™. Moga dengan program ini, kerjasama menyeluruh antara institut dan pihak industri dapat dijalinkan dengan lebih holistik bagi memudahkan dan memperkemaskan proses kawal selia serta reka bentuk fizikal kemudahan bagi warga emas seiring dengan status Malaysia yang akan menjadi negara tua pada tahun 2030.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbSAU~