Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@PTJ KE Syarikat Astrazeneca Bersama Fakulti Ekologi Manusia | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@PTJ KE Syarikat Astrazeneca bersama Fakulti Ekologi Manusia

15 Disember, Serdang - Majlis serahan watikah pelantikan CEO@PTJ kepada YBhg. Dato' Chin Eu Khoo, CEO@PTJ bagi Fakulti Ekologi Manusia telah dilangsungkan pada 15 Disember 2021, jam 2.00 petang, dan bertempat di Bilik Sidang FEM. Seperti yang diketahui Astrazeneca adalah merupakan syarikat yang mengeluarkan vaksin dan ubat-ubatan lain. Semoga perlantikan ini akan memberi manfaat kepada kedua belah pihak iaitu industri dan universiti.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbSAK~