Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@FPV Kepada Syarikat RHONE MA Bersama Fakulti Perubatan Vaterinar | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Majlis Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@FPV kepada Syarikat RHONE MA bersama Fakulti Perubatan Vaterinar

13 Disember, Petaling Jaya - Majlis penyerahan watikah pelantikan Dr. Lim Ban Keong sebagai CEO@FPV UPM telah diadakan pada 13 Disember 2021 bertempat Ibu pejabat Rhone Ma di Petaling Jaya. Pelantikan ini merupakan peluang yang membanggakan untuk merangsang minda muda untuk menerima idea-idea besar dan memberi inspirasi kepada inovasi untuk kemajuan pada masa depan. Majlis tersebut dihadiri Prof. Dr. Shamsul Bahri Md Tamrin, Pengarah CiRNeT UPM, Prof. Dr Abdul Rahman Othman, Dekan FPV UPM, Prof Dr Jalila Abu, Timbalan Dekan UVH UPM, En. Kamarulzaman Ismail dan Pn. Rafidah Ahmad dari pihak UPM. Semoga perlantikan ini akan memberi manafaat kepada kedua belah pihak iaitu industri dan universiti.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbOAQ~