CiRNeT Dan The Global Student Meneroka Peluang Kerjasama Latihan Pembangunan Untuk Pelajar Intern | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » CiRNeT dan The Global Student Meneroka Peluang Kerjasama Latihan Pembangunan untuk Pelajar Intern

10 Januari 2024, Serdang - Centre for Industry Relations and Networks-CiRNeT mengadakan sesi perbincangan bersama The Global Student untuk membincangkan potensi kerjasama dalam program latihan pembangunan, khususnya bagi pelajar intern TGS.

Sesi berkenaan, yang turut dihadiri oleh Mdm Jan Drew, Pengarah The Global Student, Dr. Mohammad Nazrin Abdul Malek, dan En. Mohd Farhan Shahrin dari Faculty of Forestry and Environment, Universiti Putra Malaysia bertujuan untuk meninjau inisiatif bersama dalam mengembangkan pengalaman latihan dan kesedaran mengenai isu perubahan iklim serta penyekatan karbon di kalangan pelajar.

Tarikh Input: 22/01/2024 | Kemaskini: 22/01/2024 | zaidi_tajuddin

SXEbPAR~