CiRNeT Dan FMM Institute Jalin Kerjasama Latihan Strategik Untuk Peningkatan Kemahiran Tenaga Kerja Industri | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » CiRNeT dan FMM Institute Jalin Kerjasama Latihan Strategik untuk Peningkatan Kemahiran Tenaga Kerja Industri

3 Januari 2024, Serdang - CCentre for Industry Relations and Networks-CiRNeTmenganjurkan sesi perbincangan strategik berkenaan potensi kerjasama latihan dengan FFMM Institute-FMMI.Sesi yang turut dihadiri oleh Dr. Shanmuga Vivekananda Nadarajan, Pengurus Besar FMM Institute, bertujuan untuk meninjau peluang kolaborasi dalam bidang latihan dan pembangunan profesional.

Kedua-dua pihak menyuarakan komitmen mereka untuk membangunkan inisiatif yang saling menguntungkan, dengan fokus kepada peningkatan kemahiran tenaga kerja dalam industri.

Tarikh Input: 22/01/2024 | Kemaskini: 22/01/2024 | zaidi_tajuddin

SXEbSAt~