Bengkel Penyediaan Kertas Kerja Permohonan Kawasan Padang Ragut Di Ulu Yuh, N.Sembilan | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Bengkel penyediaan kertas kerja permohonan kawasan padang ragut di Ulu Yuh, N.Sembilan

25 Januari, Serdang - Sesi bengkel dilaksanakan pada 25 Januari 2022 dan disertai Pusat Pertanian Putra, Fakulti Perubatan Veterinar dan ITAFoS bagi membantu pihak FAACP menyediakan kertas kerja permohonan kawasan padang ragut milik Jabatan Perkhidmatan Veterinar di Kg Ulu Yuh, N.Sembilan. Hal ini berikutan hasrat FAACP untuk meluaskan kawasan ternakan sedia ada mereka serta memenuhi keperluan daging mentah setempat.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbQAQ~