Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@PTJ Kepada Syarikat Green World Genetics Sdn Bhd Bersama Fakulti Pertanian | Centre for Industrial Relation and Network (CiRNeT)
» NEWS » Penyerahan Watikah Perlantikan CEO@PTJ kepada Syarikat Green World Genetics Sdn Bhd bersama Fakulti Pertanian

6 Disember, Kuala Lumpur - Majlis serahan watikah pelantikan CEO@Agri kepada Dr. Chua Kim Aik, CEO Green World Genetics Sdn Bhd, bagi Fakulti Pertanian telah dilangsungkan pada 6 Disember 2021. Pelantikan sebagai CEO adalah selama 2 tahun bermula 2021-2023. Semoga perlantikan ini akan memberi manfaat kepada kedua belah pihak iaitu industri dan universiti.

Date of Input: 18/02/2022 | Updated: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

Centre for Industrial Relation and Network (CiRNeT)
SXEcHAE~