Potensi Kerjasama Dengan Well Management Solution Sdn Bhd. | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Potensi kerjasama dengan Well Management Solution Sdn Bhd.

Potensi kerjasama dengan Well Management Solution Sdn Bhd.

19 Mac 2021 - Sesi perbincangan antara CiRNet UPM, TNCJINM, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Taman Pertanian Universiti  bersama Syarikat Wellness Management Solution  Sdn Bhd bagi peluang dan potensi kerjasama dalam pembangunan bidang usaha tumpuan syarikat,  memohon kepakaran dan khidmat nasihat (expertise & advice) R&D, pembangunan MoU serta ruang libatsama industri di dalam UPM. Dalam pada itu, syarikat terbabit turut berkongsi kejayaan menerusi program pembangunan yang dijalankan sebelum ini bersama institusi pengajian awam dan swasta. Susulan perbincangan dan lawatan ke lapangan ke Syarikat PKT Logistic Group Sdn Bhd  akan diadakan jangkaan pada sukuan 2 tahun 2021.

Tarikh Input: 13/04/2021 | Kemaskini: 13/04/2021 | zaidi_tajuddin

SXETJAt~