Pembentangan Proposal Projek Kerjasama WMS & UPM (Algae) | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Pembentangan Proposal Projek Kerjasama WMS & UPM (Algae)

Pembentangan Proposal Projek Kerjasama WMS & UPM (Algae)

3 Ogos, Serdang - Pembentangan proposal Projek Kerjasama WMS & UPM (Algae) telah diadakan pada 3 Ogos 2021. Secara amnya, Next-Generation Oil Sdn Bhd (NextGen) akan melepaskan 1.5 juta tan kek alga kering pada September 2021. Secara keseluruhan, Syarikat Pengurusan Well (WMS) dan Next Gen bersetuju untuk mengadakan kerjasama ini Kedua-dua pihak bersetuju untuk mengadakan Perjanjian Tanpa Pendedahan (NDA) untuk melindungi kepentingan kedua-dua pihak.

Sampel akan dibahagikan kepada jenis penyelidikan, iaitu:

1. Penyelidikan tambahnilai sisa Algae
  2. Penyelidikan makanan haiwan
  3. Sampel untuk penghasilan kompos

Sebarang tambahan maklumat dari segi jumlah spesifik sampel yang diperlukan dan hasil yang diharapkan untuk perkongsian pada mesyuarat  yang akan datang.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbTAI~