Lawatan ARB Berhad Ke Fakulti Kejuruteraan UPM | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Lawatan ARB Berhad ke Fakulti Kejuruteraan UPM

Lawatan ARB Berhad ke Fakulti Kejuruteraan UPM

28 April, Serdang - Pihak ARB Berhad telah mengadakan lawatan ke Fakulti Kejuruteraan pada 28 April 2021 bagi melihat fasiliti dan makmal-makmal di Fakulti Kejuruteraan bagi peluang kerjasama yang akan dijalankan. Lawatan tersebut telah dihadiri oleh Dato’ Baharon Talib (Executive Director ARB), Ms. Ivory Lee, Senior Finance ARB dan Vice President ARB iaitu En. Muhd Badrun. Manakala dari pihak UPM dihadiri oleh CiRNeT serta 4 ketua Jabatan Fakulti Kejuruteraan iaitu Jabatan Kejuruteraan Biologi dan Pertanian, Jabatan Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik, Jabatan Kejuruteraan Sistem Komputer dan Komunikasi, serta Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbSAR~