Kunjungan Hormat Bagi Serahan Watikah Lantikan CEO@Engineering Di Aerodyne Group | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » Kunjungan Hormat Bagi Serahan watikah Lantikan CEO@Engineering di Aerodyne Group

25 Januari, Cyberjaya- UPM telah mengadakan kunjungan hormat ke pejabat Malaysian Aerodyne Group Pada 25 Januari 2022. Aerodyne Group merupakan peneraju syarikat teknologi multinasional di Malaysia dengan pengkhususan perkhidmatan dron dan pengurusan data di dalam bidang DT3 (Drone Technology, Data Technology & Digital Transformation). Pertemuan bersama Encik Kamarul A Muhamad, Founder dan CEO bagi Aerodyne Group untuk merancang aktiviti program CEO@Engineering. Usaha untuk menerapkan elemen perkongsian oleh peneraju industri dalam pembelajaran di UPM. Fakulti Kejuruteraan diwakili oleh YBhg. Dekan, Timbalan Dekan, Ketua Jabatan dan ketua Lab. Manakala CiRNeT pula diwakili oleh Timbalan Pengarah dan staf CiRNeT.

Tarikh Input: 18/02/2022 | Kemaskini: 18/02/2022 | zaidi_tajuddin

SXEbTAz~