CiRNeT Dipilih Untuk Audit Kerjasama Industri Strategik | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI (CiRNeT)
» BERITA » CiRNeT Dipilih untuk Audit Kerjasama Industri Strategik

CiRNeT Dipilih untuk Audit Kerjasama Industri Strategik

14 Okt 2023, Serdang- Pusat Hubungan dan Jaringan Industri (CiRNeT) telah dipilih untuk audit menyeluruh yang dijadualkan pada 13 Oktober 2023. Audit ini akan dijalankan oleh juruaudit yang kompeten dan berpengalaman, Puan Parimala Devi Ganesan. Penelitian ini akan memberi tumpuan kepada proses pengurusan berkaitan aktiviti kerjasama strategik bersama industri dan peranan penting CiRNeT sebagai pusat hubungan industri terpusat di Universiti Putra Malaysia (UPM).

Audit ini adalah satu capaian penting, melambangkan komitmen CiRNeT terhadap ketelusan, kecekapan, dan keberkesanan dalam menguruskan usaha-usaha kolaboratif yang penting dengan pelbagai industri. Penelitian ini bertujuan untuk memastikan bahawa CiRNeT memfasilitasi perkongsian strategik secara optimum, memupuk kerjasama yang berkesan, dan memajukan bidang hubungan industri di dalam UPM.

CiRNeT, sebagai entiti utama di dalam UPM, memainkan peranan penting dalam membina jambatan antara akademia dan industri, mendorong inovasi, dan memacu pertumbuhan ekonomi. Audit ini akan menilai keselarasan CiRNeT dengan objektif strategik, protokol operasi, dan sumbangan terhadap peningkatan hubungan simbiotik antara akademia dan industri.

Pasukan di CiRNeT menantikan dengan penuh semangat untuk audit ini dan berazam untuk menggunakan dapatan-dapatan tersebut untuk memperbaiki strategi mereka, memastikan kerjasama yang lebih baik dan impak yang lebih besar dengan industri, serta mempromosikan pertumbuhan dan inovasi.

Tarikh Input: 14/10/2023 | Kemaskini: 14/10/2023 | zaidi_tajuddin

SXEbSAZ~