PELAJAR UPM DIPELAWA MENYERTAI ALLIANCE BANK ECO-BIZ DREAM PROJECT | Centre for Industrial Relation and Network (CiRNeT)
» NEWS » PELAJAR UPM DIPELAWA MENYERTAI ALLIANCE BANK ECO-BIZ DREAM PROJECT

PELAJAR UPM DIPELAWA MENYERTAI ALLIANCE BANK ECO-BIZ DREAM PROJECT

28 OKTOBER 2016 - Pelajar peringkat bacelor, diploma dan asasi UPM daripada semua fakulti dipelawa untuk menyertai  ALLIANCE BANK ECO-BIZ DREAM PROJECT. Pertandingan peringkat Kebangsaan ini akan disertai oleh pelajar-pelajar daripada semua Universiti Awam dan Universiti Swasta.

Pelajar diminta untuk memuat naik video berdurasi 1 minit dan akan dinilai oleh panel penilai yang telah dilantik oleh pihak penganjur. Sebanyak 10 pasukan akan ke peringkat seterusnya dimana mereka akan diberi latihan sebelum hanya 5 pasukan akan ke peringkat akhir.

Hadiah Pertama adalah wang tunai sebanyak RM 10,000, tempat kedua RM 3,000, tempat ke tiga Rm 5,000 dan 2 hadiah saguhati sebanyak RM 1,000.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 November 2016. Pelajar-pelajar yang berminat diminta untuk mendapatkan maklumat daripada Pejabat Timbalan Akademik/Hal-Ehwal Pelajar fakulti masing-masing.

Date of Input: | Updated: | amir_peli

Centre for Industrial Relation and Network (CiRNeT)
SXEYLA0~