MESYUARAT KLUSTER POLISI, KEJURUTERAAN & ICT AIRASIA-UPM | PUSAT HUBUNGAN DAN JARINGAN INDUSTRI
» CEO@FACULTY PROGRAMME » AIRASIA » MESYUARAT KLUSTER POLISI, KEJURUTERAAN & ICT AIRASIA-UPM

MESYUARAT KLUSTER POLISI, KEJURUTERAAN & ICT AIRASIA-UPM

27 Julai 2016Mesyuarat telah diadakan di Ibu Pejabat AirAsia Berhad, LCCT Sepang, Selangor dan telah dihadiri oleh Timbalan Naib Canselor (JINM), Pengarah CiRNeT, Pengarah dan Timbalan Pengarah IKDPN dan Timbalan Dekan (Jaringan Industri) Fakulti Ekonomi & Pengurusan.

Pihak AirAsia telah diwakili oleh Puan Aireen Omar, CEO Air Asia dan Ketua Jabatan Kejuruteraan AirAsia Berhad.

Mesyuarat tersebut telah membincangkan pelbagai perkara iaitu;

1. Kerjasama dalam bidang pembanguna polisi (passanger tariffs, impact on GDP, trends and projection medelling).
  2. Kerjasama dalam bidang kejuruteraan (research and design on aircraft seats).
  3. Kerjasama dalam bidang ICT (on-board wifi).

Kemaskini:: 13/10/2016

PERKONGSIAN MEDIA