MESYUARAT CIRNET DENGAN INSTITUT PENYIARAN DAN PENERANGAN TUN ABDUL RAZAK | Centre of Industry Relations and Networks (CiRNeT)
» NEWS » MESYUARAT CIRNET DENGAN INSTITUT PENYIARAN DAN PENERANGAN TUN ABDUL RAZAK

MESYUARAT CIRNET DENGAN INSTITUT PENYIARAN DAN PENERANGAN TUN ABDUL RAZAK

KUALA LUMPUR
 - Pengarah Pusat Hubungan dan Jaringan Industri (CiRNeT), Prof. Madya Dr. Azlizam Aziz telah menghadiri mesyuarat di Ibupejabat Radio Televisyen Malaysia (RTM), Angkasapuri, Kuala Lumpur. Mesyuarat tersebut telah diadakan bersama Pengarah, Institut Penyiaran dan Penerangan Tun Abdul Razak (IPPTAR), Dr.  Nawiyah Che Lah pada 26 Oktober 2016.

Hasil daripada mesyuarat tersebut, IPPTAR telah bersetuju untuk menerima seramai 30 orang staf UPM menyertai kursus "STRATEGIC MEDIA ENGAGEMENT" yang akan diadakan di IPPTAR Kuala Lumpur.