JAB. PENDIDIKAN TINGGI LANTIK PENGARAH DAN PEGAWAI CiRNeT SEBAGAI PEGAWAI FOKAL | Centre of Industry Relations and Networks (CiRNeT)
» NEWS » JAB. PENDIDIKAN TINGGI LANTIK PENGARAH DAN PEGAWAI CiRNeT SEBAGAI PEGAWAI FOKAL

JAB. PENDIDIKAN TINGGI LANTIK PENGARAH DAN PEGAWAI CiRNeT SEBAGAI PEGAWAI FOKAL

PUTRAJAYA, 1 OGOS 2016 -  Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi, Jabatan Pendidikan Tinggi, Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia, YBhg. Datuk Prof. Dr. Asma Ismail telah melantik Pengarah CiRNeT, Prof. Madya Dr. Azlizam Aziz dan Ketua Penolong Pendaftar, Encik Hisyamuddin Hashim sebagai Pegawai Fokal bagi CEO@Faculty Programme (CFP).

Lantikan ini berkuatkuasa bermula Januari 2016. Melalui lantikan ini, Pegawai Fokal akan membantu Jabatan Pendidikan Tinggi bagi merealisasikan hasrat Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) dalam usaha mentransformasikan pendidikan tinggi kearah kegemilangan.