CREC BUKA PELUANG PEKERJAAN KEPADA PELAJAR UPM | Centre of Industry Relations and Networks (CiRNeT)
» NEWS » CREC BUKA PELUANG PEKERJAAN KEPADA PELAJAR UPM

CREC BUKA PELUANG PEKERJAAN KEPADA PELAJAR UPM

Satu perbincangan telah diadakan bersama China Railway Engineering Corporation (CREC) dan InvestKL pada 10 Ogos 2017. Perbincangan tersebut telah dihadiri oleh;

UPM

1. Prof Madya Dr. Azlizam Aziz, Pengarah CiRNeT
  2. Tuan Haji Rosdi Wah, Ketua Pentadbiran Pra Siswazah
  3. Prof Madya Dr. Zurina bt. Zainal Abidin, Ketua Unit Jaringan Industri & Masyarakat, Fakulti Kejuruteraan UPM
  4. Dr. Syazwani IdrusKetua Unit Jaringan, Alumni & Mobiliti, Fakulti Kejuruteraan UPM
  5. Puan Nur Sabrina Marzuki, Pusat Keusahawan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM)
  6. Encik Hisyamuddin Hashim, Ketua Penolong Pendaftar, CiRNeT

CREC

1. Mr. Qin Fuhua, Ketua Sumber Manusia
  2. Mrs. Yap Hongkeow

InvestKL

1. MRs. Christy Lim
  2. MRs. Lu Li

CREC berminat untuk menawarkan tempat kepada pelajar UPM daripada bidang Kejuruteraan Awam dan bidang Persekitaran untuk mendapatkan pengalaman Latihan Industri dan juga bekerja dengan mereka untuk membangunkan projek-projek mega di Malaysia dan luar negara.

Selain daripada itu, pelajar UPM juga dipelawa untuk laatan tapak di projek-projek CREC yang sedang dijalankan. CREC juga bersetuju untuk memberi peluang kepada staf mereka datang ke UPM bagi berkongsi pengalaman dan kerjaya bersama pelajar UPM.

Updated:: 17/08/2017 [syam]