CEO@FACULTY PROGRAMME DI UPM KAMPUS BINTULU, SARAWAK | Centre of Industry Relations and Networks (CiRNeT)
» NEWS » CEO@FACULTY PROGRAMME DI UPM KAMPUS BINTULU, SARAWAK

CEO@FACULTY PROGRAMME DI UPM KAMPUS BINTULU, SARAWAK

10 Oktober 2016
 - CEO@Faculty Programme Bersama YBhg. Tan Sri Dato' Seri Mohd. Bakke Salleh telah diadakan di Dewan Sri Kenyalang, UPM Kampus Bintulu, Sarawak.

Selain daripada Ahli Jawatankuasa Pengurusan daripada UPM Serdang dan Kampus Bintulum program ini juga turut dihadiri oleh;

Y.B. Datuk Haji Talib Bin Zulpilip,
Menteri Muda, Urbanisasi,
dan juga Menteri Muda Pembangunan Infrastruktur,
Kementerian Perumahan Sarawak

Y.B.  Dato’ Seri Tiong King Sing,
Ahli Dewan Rakyat

Pegawai-pegawai daripada Jabatan Hutan Sarawak;

Pegawai-pegawai daripada Jabatan pertanian Sarawak;

Pegawai-pegawai daripada Bahagian Hubungan Industri, Kementerian Pendidikan Tinggi;

serta seramai 700 orang pelajar Diploma dan Bacelor, Fakulti Sains Pertanian dan Makanan, UPM Kampus Bintulu.

Pada akhir majlis tersebut, YBhg. Tan Sri telah menanam pokok Belian di perkarangan Dewan Sri Kenyalang sebagai simbolik kepada perlaksanaan CEO@Faculty Programme di UPM Kampus Bintulu.

C1511211933