CEO@FACULTY PROGRAMME BERSAMA KETUA SETIAUSAHA NEGARA | Centre of Industry Relations and Networks (CiRNeT)
» NEWS » CEO@FACULTY PROGRAMME BERSAMA KETUA SETIAUSAHA NEGARA

CEO@FACULTY PROGRAMME BERSAMA KETUA SETIAUSAHA NEGARA

13 Oktober 2016
 - CEO@Faculty Programme Bersama YBhg. Tan Sri Dr. Ali Hamsa, Ketua Setiausaha Negara telah diadakan Aditorium Canselori Putra, UPM.

Selain daripada Ahli Jawatankuasa Pengurusan UPM,  program ini juga turut dihadiri oleh;

YBhg. Tan Sri Dr. Noorul Ainur Mohd. Nur,
Ketua Setiausaha,
Kementerian Pendidikan Tinggi;

Pegawai-pegawai Kanan UPM;

Pegawai-pegawai daripada Jabatan Pendidikan Tinggi, dan

Lebih kurang 200 orang Pemimpin  Pelajar daripada Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) dan President dan Ahli Jawatankuasa Kelab-kelab dan Persatuan-persatuan Pelajar UPM.

YBhg. Tan Sri KSN juga telah melawat pameran daripada Penyelidik UPM di ruang legar Putra Canselori. Bahan-bahan yang dipamerkan adalah penyelidikan yang berasaskan Pertanian.

Pada akhir majlis tersebut, YBhg. Tan Sri telah menanam pokok Serdang di perkarangan Bangunan Canselori Putra sebagai simbolik kepada perlaksanaan CEO@Faculty Programme di UPM.